Referenties

Schrijf een bericht

 

 

 

Geplaatste berichten


Racties (19)

 1. linda:
  jul 30, 2011 at 10:30

  Ongeveer een half jaar geleden had ik mijn eerste behandeling bij Christien. Ik voelde me moe, onzeker, worstelend met mijzelf en had ook nog een aantal lichamelijke klachten.

  Vanaf de eerste behandeling voelde ik een klik met Christien.
  Het is een erg prettig persoon waar je je verhaal goed kwijt kan.
  Samen met Christien zijn we gaan werken aan het verbeteren van mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen. Met diverse technieken kwam er veel naar boven. Ik ben mezelf een aantal keer goed tegen gekomen, het is een pittig proces. Maar nu een half jaar verder zit ik veel beter in mijn vel, mijn energie niveau is weer goed en de lichamelijke klachten zijn minimaal.

  De behandelingen en wijze lessen die daaruit zijn voortgekomen zullen me helpen in de rest van mijn leven. Ik ben een sterker persoon geworden!

  Bij deze wil ik Christien dan ook bedanken voor de technieken waarmee ik mijzelf heb leren helpen en natuurlijk de steuntjes in de rug en het altijd luisterende oor. Aan jezelf werken is soms pittig, maar jezelf leren kennen is een geweldig en leuk proces.

  Voor iedereen die lichamelijke klachten heeft of niet lekker in zijn vel zit. Ga bij Christien langs, mij heeft het enorm geholpen!

 2. Anonymous:
  sep 12, 2011 at 09:17

  In gesprek met Christien kom ik ter plaatse tot de ontdekking wat de positieve leermomenten van mijn tot op dat moment vervelende ervaringen zijn.

 3. Ad Konings:
  jan 19, 2012 at 11:53

  Ik ben op vorig jaar op 14 december thuis gekomen uit een verslavingskliniek i.v.m. mijn alcoholverslaving. Mijn verslaving staat niet op zich. Niet alleen moest dit probleem worden aangepakt, maar ik had “meer” nodig.
  Dit “meer” heb ik gevonden bij Christien.
  Op 19 december had ik mijn eerste behandeling bij Christien. Direct was er de klik.
  Ik ervaar Christien als een zeer warme, vrolijke persoonlijkheid, zeer deskundig en heel veel levenservaring. Die als het nodig is ook hard kan zijn.

  Ik ben met Christien in contact gekomen doorat mijn partner ook bij haar onder behandeling is. Ik merk aan haar hoe goed ze zich daarbij voelt en dit uitstraalt als ze thuis komt.

  Door de behandelingen van Christien komt mijn leven met alle aspecten, stap voor stap weer op orde.
  Ik onderga de behandelingen niet, maar ga ze aan. Mijn leven komt weer in balans.
  Na elke behandeling voel ik me beter en sterker en neem de warmte (energie), vrolijkheid ook letterlijk mee naar huis.

  Ik kan dan ook iedereen aanraden, die deze balans kwijt is, “problemen” heeft en daarom gewoon niet lekker in zijn vel zit, contact te leggen met Christien om te ervaren of zij iets voor jou kan betekenen.

  Mijn ervaringen zijn zeer positief en ik ben heel blij dat ik Christien heb leren kennen en nu, af en toe met zevenmijlslaarzen, “stappen” in mijn leven zet, die ik al heel lang had willen, en moeten zetten. Dit niet alleen voor mezelf maar ook voor de mensen van wie ik hou.

 4. Marlissa:
  nov 15, 2012 at 11:32

  Al jaren had ik enorme moeite met keuzes maken en twijfelde over mezelf of ik het wel goed deed. De lat voor mezelf lag ernorm hoog. Ook over mijn uiterlijk piekerde ik veel. Was ik niet te dik en is mijn kleding wel leuk? Wat zullen anderen van mij denken? Ik kon moeilijk ontspannen en genieten van het leven. Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde was ver te zoeken. Het loslaten van het verleden lukte me niet.

  En toen kwam ik bij Christien! Ik heb 7 behandelingen gehad en ben als herboren!! Ik voel me heel sterk en kan de hele wereld aan. Ik durf te zeggen wat ik wil. Ik heb gewoon een eigen mening en keuzes maken is veel makkelijker. Als ik iets doe is het sowieso goed want is mijn eigen keuze! Ik ben niet meer bezig met het verleden of dingen die energie kosten. Ik geniet weer. Christien heeft me geleerd om vooraan in de rij te staan. Met hele simpele oefeningen kan ik dit gevoel vasthouden.

  De eerste behandeling was spannend. Ik wist niet wat er ging gebeuren en was bang dat er vervelende dingen naar boven kwamen. Achteraf viel dat reuze mee. Vooral omdat ik merkte hoe snel ik vooruit ging. Ik kan echt iedereen aanraden eens bij Christien langs te gaan. Je zult ervaren hoe mooi het leven kan zijn!

 5. TV:
  jan 16, 2013 at 10:40

  Warm open en diep verbonden met de wijsheid van Christien heb ik de Munay Ki inwijdingen mogen ontvangen. Vanuit integriteit gegeven en ontvangen met open hart. De veranderingen zijn voelbaar, transformeren oude patronen en hebben ervoor gezorgd dat de balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie is hersteld. Mijn levenskracht kan in vrijheid stromen en creëren. Het voelt als voorrecht om deze liefdevolle energie via haar te mogen ontvangen. Ik wens een ieder deze transformatie toe!

  Lieve Chris dankjewel voor je deskundige en professionele ondersteuning en begeleiding. I love you!

 6. Vivianne:
  nov 27, 2013 at 01:29

  Jarenlang heb ik geworsteld met problemen uit mijn verleden. Een scheiding van mijn ouders, angsten, onzekerheid en het niet verbonden met jezelf. De problemen waarmee ik worstelde. Ik had geen eigenwaarde of zelfvertrouwen. Ik voelde me niet gelukkig in mijn leven. Ik heb hulp gezocht bij verschillende hulpverleningsinstanties. Psychologen, GGZ en maatschappelijk werk. Geen van alle hebben op dat moment mij de handvaten kunnen geven om mijn leven weer op de rit te krijgen. Ik was ten einde raad. Vanaf dat moment ben ik terecht gekomen bij Christien.

  Christien heeft mij behandeld en bood mij werkelijk een luisterend oor. Christien heeft mij geholpen bij de zoektocht naar mijzelf. Christien heeft mijn chakra's weer op de juiste plaats gezet en deze weer hersteld. Zij heeft mij liefdevol energie gegeven, waardoor ik mijn levenskracht weer voelde. Ook heb ik het NEI-protocol en een fobie-protocol doorlopen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu geen angsten meer heb en het werkelijke oorzaak van al mijn problemen heb kunnen verwerken.

  Alle puzzelstukjes van mijn leven vielen op zijn plaats en ik begrijp mezelf nu beter. Ik begrijp waarom ik heb gedaan wat ik heb gedaan. Ik heb hierdoor mijn verleden kunnen afsluiten. Het is een enorme last die van mijn schouders is gevallen. Christien heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Hoe meer tijd er verstrijkt hoe zelfverzekerder ik mezelf voel en hoe meer ik mezelf durf te zijn bij anderen.

  Ik krijg uit alle hoeken positieve berichten, zoals: "Goh ik hoor nu echt Vivianne praten". Ik durf mezelf weer te openen voor anderen en ik hoef niet meer te vechten tegen alles en iedereen. Ik heb mijn rust en geluk gevonden. Ik heb een transformatie doorgemaakt.

  Ik wens iedereen deze transformatie. Ieder mens hoort te genieten van zijn leven, wat er ook gebeuren mag. Door de kennis en wijsheid die Christien bezit heeft zij mij geholpen om mijn leven weer op de rails te krijgen. Ook heeft zij mij kennis meegegeven waardoor ik nu beter met situaties en mensen om kan gaan.

  Ik wil jou lieve Christien ontzettend bedanken voor je hulp. Je bent deskundig, professioneel, maar toch liefdevol en deze drie eigenschappen hebben mij geholpen. Echt bedankt voor alles wat je voor mij en het gezin gedaan hebt!

 7. Anonymous:
  jul 09, 2014 at 10:15

  Nu heb ik het, hoor ik mezelf nog roepen.
  Iets anders dan anders, op mijn ideale gewicht komen door begeleid te worden op een natuurlijke manier.
  Het komt er nu op aan dat ik voor mezelf kies en sport en eet omdat ik dat wil en daar gelukkig van wordt. Écht gelukkig van wordt, niets weglaten, maar bewust kiezen.
  Christien ondersteund me met natuur en energetische behandelingen, ik geef aan waar ik voor de sessie mee zit en dit wordt meteen meegenomen en verwerkt.
  De verantwoordelijkheid ligt nu bij mij, hierdoor is het resultaat een echt cadeau aan mezelf, “Ik ben het waard” en geloof hierin.

  Lieve Christien bedankt

 8. Jacqueline:
  aug 20, 2014 at 08:03

  Christien heeft mij geholpen tijdens mijn zwangerschap om
  meer ontspannen om te gaan met de zwangerschap en meer rust in te bouwen.
  Dankzij Christien heb ik echt leren genieten van mijn zwangerschap.
  Als ze me behandelde werden de baby's gelijk ontzettend blij!
  Ze begonnen vaak druk te bewegen en rond te zwemmen:-).
  Zelf viel ik soms in een diepe slaap en andere keren kreeg ik heerlijk weer energie om dingen aan te pakken.
  Ik kan elke zwangere dit aanraden!
  Ontzettend bedankt voor al je hulp en adviezen ook namens de kindjes:-).
  Xx jacqueline

 9. Anonymous:
  jul 29, 2015 at 07:56

  Na het volgen van diverse therapieën in de reguliere geneeskunde uitgekomen bij Christien van Dijk. Direct na de eerste kennismaking wist ik dat ik op de juiste plek was gekomen om mijn problemen te gaan aanpakken. Als vanzelf kon ik mijn gevoelens uiten en kwam ik samen met Christien tot de kern van mijn ziel. Het voelde als thuiskomen bij mijzelf, ik besefte me ineens dat ik best een prettig mens was en kon zijn zolang ik maar bij mijzelf bleef. Ik was al een tijdje onderweg en onderweg mijzelf een beetje kwijtgeraakt. Meegevoerd door de waan van iedere dag en bovenal de waan van de mensen en de maatschappij rondom mij. Het gevoel van aan een touw naar boven aan het klimmen te zijn dat telkens bij het bijna bereiken van de top weer iets naar beneden zakte, maakte plaats voor een stevige basis. Het traject is voor iedereen anders en is zeker niet gemakkelijk maar wanneer je oplossingen zoekt voor je problemen en openstaat voor verandering moet je zeker eens bij Christien langsgaan voor een consult. Niets geen hokes pokus, geen loze beloften, geen zweverig gedoe maar een wijze om weer op het juiste pad te komen, die steen in je rivier verleggen die zorgt voor een andere stroming zodat je weer kunt genieten van de kleine dingen. Opheffen van blokkades zodat je weer weet wat er in je leven écht toe doet. Met die handvatten kun je verder want dat zijn het : handvatten voor je ziel. Je moet ze soms alleen 'even' aangereikt krijgen en dat is nu precies wat Christien heeft gedaan en kan doen ;)

  Christien, heel hartelijk bedankt voor je warme betrokkenheid en je wijze woorden, voor mij ben je een echte aanrader!

 10. Anoniem:
  nov 15, 2015 at 05:24

  Ik zag een advertentie van Christien en haar foto sprak me meteen aan. En wat ik zag klopte ook, Christien is vertrouwen en een baken voor mij. Geen vraag is te gek, ze is er altijd voor mij.
  Ik was mezelf al een tijd kwijt, ik zat niet lekker in mijn vel en had ook klachten waar de huisarts niet echt naar luisterde en iets mee kon. Het was een hele stap voor mij, ik moest echt een drempel over en dit lag echt aan mij, ik durfde steeds minder. Zo ging ik nooit meer over de snelweg, dat was te eng geworden. Eigenlijk zat ik vol kleine en grote angsten.
  Meteen de eerste afspraak wist ik dit is iets voor mij. Elke stap die we samen maakte werd goed uitgelegd. Elke nieuwe fase werd een ontdekkingsreis door mijzelf en alles wat ik beleefd had. Christien benoemd echt alles wat ze tegenkomt en ik stond vaak versteld over hoe het klopte. Maar het mooiste van alles is dat ik veel meer energie kreeg door de inzichten in mezelf. Stap voor stap werd ik zekerder, dit noemt ze liefdevol direct en dat is het zeker. Ik leerde dat ik nergens omheen hoef te draaien, maar alles op mijn manier mag zeggen. Dit is echt geweldig, er is een wereld voor me open gegaan. Ik ben fysiek weer helemaal in orde en het mooiste is, ik kijk met heel veel plezier naar het leven. Ik geniet echt elke dag en door de handvatten die ik meekreeg kan ik mezelf ook elke dag oppeppen en dan weet ik “ik kies en ik bepaal en neem de verantwoordelijkheid”. En kies ik niet goed, dan kies ik gewoon opnieuw en dat is zo fijn. Ik ben nu veel eerder op mijn afspraken omdat ik weer op de snelweg ben gaan rijden en zo mocht merken dat er niks engs aan is. Ik kom nog regelmatig bij Christien omdat ik het heerlijk vindt om weer opgeladen te worden en er is steeds wel iets wat ik me herinner waar ik graag aan wil werken. Ik mag zeggen ik ben een sterke vrouw geworden en dat ga ik ook zo houden.
  Christien enorm bedankt
  Liefs anoniem.

 11. Marieke:
  mei 02, 2017 at 07:07

  Ik ben nu al een tijdje bij Christien onder behandeling en ben ontzettend blij dat ik uiteindelijk de stap heb gemaakt en hulp heb gezocht. Op advies van mijn vriend ben ik bij Christien terecht gekomen. Na een periode van veel stress, vermoeidheid, onzekerheid en mezelf niet meer herkennen heeft Christien me geholpen mezelf weer te zijn.

 12. Nicole:
  nov 20, 2017 at 08:46

  In mei dit jaar kreeg ik de diagnose maagkanker met uitzaaiingen in de buik.

  Dit kwam als een totale verrassing. Nog nooit ziek geweest en dan overkomt je dit.

  Hoe ga ik hier mee om, hoe verwerk ik dit en hoe ga ik deze ziekte overwinnen.

  Via een vriend kwam ik in contact met Christien. Zij had hem ook enorm geholpen en Christien wilde mij graag ontmoeten en kijken wat zij voor mij kon betekenen.

  Ik ontmoette een heel vrolijke, goedgemutste, vakbekwame en leergierige vrouw die heel goed kon voelen wat er zich afspeelde in mijn hoofd.

  Het allereerste wat ze tegen me zei is dat ik voor mezelf moest opkomen en dat IK de belangrijkste persoon in mijn leven ben, en dat ik vooraan in de rij moest gaan staan.

  Op dat moment stond ik ergens achteraan en holde en liep altijd voor anderen. Met veel plezier hoor, zo ben ik. Maar nu was het tijd om voor mezelf op te komen en van mezelf heel veel te gaan houden.

  Ik heb vele sessies bij Christien mogen volgen en zij heeft de gevoelige snaar weten te vinden en alles naar boven weten te halen waar ik, soms zelfs in mijn onderbewustzijn, mee zat.

  Zij gaf mij nieuwe energie en het vertrouwen dat ik deze ziekte kan overwinnen, door er liefdevol mee om te gaan, te mediteren en geen angst te hebben.

  Door haar enorme grote kennis van zo veel uiteenlopende zaken wist zij de juiste behandeling voor mij te vinden.

  De medische wereld heb ik nodig gehad, maar zonder Christien weet ik zeker dat ik niet zou staan waar ik nu ben. Van onbehandelbaar in Nederland, door de uitzaaiingen in mijn buik, toch na de operatie kankervrij, en geen uitzaaiingen meer in mijn buik te bekennen. Het is een WONDER.

  Er is altijd hoop als je er in gelooft, en de juiste mensen om je heen hebt die je willen en kunnen helpen. Christien is voor mij een ENGEL, die ik iedereen zou willen aanbevelen.

  Nicole Abels-van Arendonk

 13. Christien van Dijk:
  jan 05, 2018 at 09:40

  In mei dit jaar kreeg ik de diagnose maagkanker met uitzaaiingen in de buik.

  Dit kwam als een totale verrassing. Nog nooit ziek geweest en dan overkomt je dit.

  Hoe ga ik hier mee om, hoe verwerk ik dit en hoe ga ik deze ziekte overwinnen.

  Via een vriend kwam ik in contact met Christien. Zij had hem ook enorm geholpen en Christien wilde mij graag ontmoeten en kijken wat zij voor mij kon betekenen.

  Ik ontmoette een heel vrolijke, goedgemutste, vakbekwame en leergierige vrouw die heel goed kon voelen wat er zich afspeelde in mijn hoofd.

  Het allereerste wat ze tegen me zei is dat ik voor mezelf moest opkomen en dat IK de belangrijkste persoon in mijn leven ben, en dat ik vooraan in de rij moest gaan staan.

  Op dat moment stond ik ergens achteraan en holde en liep altijd voor anderen. Met veel plezier hoor, zo ben ik. Maar nu was het tijd om voor mezelf op te komen en van mezelf heel veel te gaan houden.

  Ik heb vele sessies bij Christien mogen volgen en zij heeft de gevoelige snaar weten te vinden en alles naar boven weten te halen waar ik, soms zelfs in mijn onderbewustzijn, mee zat.

  Zij gaf mij nieuwe energie en het vertrouwen dat ik deze ziekte kan overwinnen, door er liefdevol mee om te gaan, te mediteren en geen angst te hebben.

  Door haar enorme grote kennis van zo veel uiteenlopende zaken wist zij de juiste behandeling voor mij te vinden.

  De medische wereld heb ik nodig gehad, maar zonder Christien weet ik zeker dat ik niet zou staan waar ik nu ben. Van onbehandelbaar in Nederland, door de uitzaaiingen in mijn buik, toch na de operatie kankervrij, en geen uitzaaiingen meer in mijn buik te bekennen. Het is een WONDER.

  Er is altijd hoop als je er in gelooft, en de juiste mensen om je heen hebt die je willen en kunnen helpen. Christien is voor mij een ENGEL, die ik iedereen zou willen aanbevelen.

  Nicole Abels-van Arendonk

 14. Ad Konings:
  feb 04, 2018 at 12:01

  Het is mooi om een radertje te mogen zijn in deze grote wereld en voor de mensen waar je veel van houdt iets te mogen betekenen.

  Nicole.
  Graag gedaan.

 15. Yvonne de Jong:
  mei 06, 2018 at 03:51

  vorig jaar is de hond van mijn ouders 2x geopereerd aan zijn blaas. Het bleek om een kwaadaardige tumor te gaan. Het ging op enig moment zo slecht met hem dat de beslissing werd gemaakt om afscheid van hem te nemen. Aangezien we hem geen pijn wilde laten lijden contact opgenomen met Christien voor een behandeling op afstand. Nu komt het ongelofelijke: dit speelde vorig jaar september en hij leeft nog steeds! Zonder bestraling en chemo en tijdens de laatste controle bij de dierenarts bleek zijn blaas schoon. Volgens de dierenarts een wonder gezien zijn toestand vorig jaar. Medisch gezien is dit niet te verklaren maar voor ons staat vast dat de behandeling van Christien een grote rol speelt. Wij genieten nog iedere dag van ons wonderhondje Storm.

 16. Cees en Elvy van Merrienboer:
  mei 20, 2018 at 02:48

  Lieve Christien

  In maart vroegen wij spontaan aan je of je t leuk zou vinden om de zwangerschap van één van onze teven, roepnaam Believe, te volgen en te begeleiden. Jaaaaa was je enthousiaste antwoord. Nu 11 weken later, hebben we samen zo iets wonderlijks beleefd, dat het gewoon nog niet te bevatten is. Believe werd na een vrij relaxte bevalling (waarbij Christien Believe ondersteunde en ons als baasjes de nodige tips meegaf) heel ernstig ziek. Zij moest met spoed geopereerd worden. Ook hierin stond Christien constant naast ons. Ons hart brak toen de dierenarts ons telefonisch liet weten dat Believe een hartstilstand had gekregen tijdens de operatie en dat ze was overleden. Nee, nee, nee riepen wij tegen elkaar totaal gebroken, dit overkomt ons niet, wij laten het niet gebeuren! Dit ook aan Christien gezegd en zij gaf aan vooral aan Believe te blijven denken zoals zij met de pups zou spelen, rennend door de tuin. Wij rijden naar de kliniek en we krijgen daar het ongelofelijk nieuws dat na een hartstilstand van 8 minuten Believe weer opnieuw is gaan ademen!! ongelofelijk, maar zoo dankbaar. We hebben nog een hele vrijdag gestreden voor haar, samen met familie en vrienden en heel veel hondenvrienden van over de wereld voor Believe gebeden, kaarsjes gebrand. En bij dit alles was daar constant Christien die ons moed, vertrouwen gaf, die Believe in haar lijden en pijn ondersteunden. Die bij haar bleef tijdens de nachten.
  Christien, wij zijn er 100% van overtuigd dat dankzij jouw enorme toewijding, inzet, passie, kracht, liefde voor ons en voor Believe, wij Believe nog steeds in ons midden hebben, en wij volop van haar kunnen genieten. Wat zijn wij blij dat wij deze ervaring, dit mooie kado dat we hebben teruggekregen, met jou kunnen delen.
  Er is hier iets gebeurt, wat nog steeds niet te bevatten is, maar waar we met zijn allen zo dankbaar voor zijn.
  We Believe en we blijven geloven.

 17. christien:
  dec 11, 2022 at 02:46

  test

 18. Lindsey:
  dec 31, 2022 at 03:31

  Ik heb bij christien al mijn chakra's laten optimaliseren ivm mijn burnout.ontzettende fijne sessies waarbij ik bij iedere sessie meteen verandering merkte. Christien voelt het ontzettend goed aan ze heeft echt een speciale gave. Totale transformatie die mij een hele grote stap de goede kant op heeft geholpen tijdens mijn herstel. Ik zou haar iedereen aanraden.

 19. José van Nispen:
  feb 23, 2023 at 04:31

  Twee jaar geleden kwam ik Christien voor het eerst tegen bij een gezellige samenkomst van gelijkgestemden.
  Door de pandemie heb ik zoveel stress meegemaakt bovenop de nog niet verwerkte emoties van mijn scheiding. Het ging bergafwaarts en ik begon paniekaanvallen te ontwikkelen. Tevens was ik het vertrouwen in mensen helemaal kwijt want ik ben bij meerdere hulpverleners geweest. In eerste instantie buiten het reguliere, uiteindelijk in 2019 naar het reguliere gegaan. Heel veel geld betaald en geen vooruitgang eerder achteruitgang, ik ontwikkelde immers paniekaanvallen. Toen was daar de plukwandeling en had ik bij aankomst weer paniek. En daar was Christien, ik heb meteen afgesproken om een afspraak met haar te maken. En wat ben ik blij, want het is bij Christien dus wel goed gegaan. Christien heeft mij echt geholpen! Dank je wel Christien!! ❤️