Aurahealing

Wat is Aurahealing?

Als een van de eerste opgeleide bij Nederlof te Amsterdam bij Bas en Sunny.

Bij Aurahealing gaan we uit van alle kwaliteiten die wij als mens hebben. Verrassend genoeg zijn dat er meer dan we denken. Keken we altijd naar de prachtige mens en de zintuigen, tijdens het traject van Aurahealing kijken we ook naar de chakra’s en de auralagen. Hierin kunnen we veel terug zien van verstoringen die we opgelopen hebben tijdens ons leven. En deze herstellen we in de oorspronkelijke staat.
In de chakra's is terug te vinden of u in balans bent of niet, dit wordt dan direct verholpen. De auralagen zijn net zo uniek als je vingerafdruk, hierin is terug te vinden wat verstoord is en wordt direct verholpen. Deze energie laat zien hoe de energie door het menselijk lichaam stroomt. Deze energiecentra beïnvloeden elkaar en vormen met elkaar de verbinding tussen lichaam en geest, aarde en universum. Als één van de chakra’s uit balans is geraakt, beïnvloedt dat de doorstroming van energie en zo kan het gebeuren dat ook andere chakra’s bij deze onbalans betrokken raken. Een oorzaak kan lichamelijke pijn, een jeugdtrauma, stress, pesten of onderdrukking van bepaalde gevoelens zijn. Het lichaam overleeft deze oorzaken door zich eraan aan te passen maar soms lost het probleem zich niet op en blijft de geblokkeerde energiestroom in stand, en ontstaat een mentale of fysieke klacht.

Om u weer optimaal te laten functioneren maken we gebruik van het gehele systeem van u als mens.

Bij welke klachten werkt Aurahealing?

Aurahealing werkt bij elke vorm van onbalans. Er zijn momenten dat u na het uitoefenen van een taak of opdracht als militair of hulpverlener een traumatische ervaring meemaakt en hier zo moeilijk van los komt dat dit uw leven gaat beheersen. Tijdens het behandelingstraject van aurahealing komen de te verwerken momenten naar voren. De pijnlijke emoties hoeft u niet volledig te doorleven maar u laat ze helen. U heeft dan geen last meer van lichamelijke ongemakken zoals slapeloosheid, huidaandoeningen, enz. Door deze behandeling bepaalt u zelf de belangrijkste dingen in uw leven. U krijgt meer energie en daarmee de kracht om uw eigen weg te volgen. Dingen lijken weer als vanzelf te gaan.


Hoe herken je een chakra dat uit balans is

 • Vaak moe                                                           
 • Slaapt slecht
 • Geen energie
 • Houdt vast aan oude angsten
 • Zegt de verkeerde dingen op de verkeerde
  momenten
 • Komt niet voor jezelf op
 • Cijfert jezelf weg voor anderen
 • Kan geen relatie aangaan
 • Geen vrienden

Hoe herken je een chakra dat in balans is.

 • Slaapt goed
 • Staat energiek op
 • Herkent blokkades en gaat deze aan
 • Direct in je spreken en uitlatingen
 • Staat vooraan in je eigen rij en komt voor
  jezelf op
 • Weet wat je zoekt in een relatie en kiest zelf
  hoe deze eruit ziet.
 • Kiest voor mensen met gelijke interesse
 • Weet wat je wilt en draagt dit ook uit

 

Hoe verloopt het behandelingstraject?

Het is van belang om het hele traject te doorlopen om van uw chronische klachten af te komen, maar u bepaalt. Tijdens het doorlopen van de behandelingen komt elke verstoring in beeld die u laat zien, na healing valt de verandering u en uw omgeving op. U zult sterker in het leven staan dan ooit tevoren, uw houding en blik in uw ogen laten dit zien. Vanaf nu bent u degene die bepaalt en kan niemand meer om u heen.

Een terugkomend deel is het scannen (zien waar de blokkade zit) en het cleansen (herstellen). Als de chakra’s bekeken worden, wordt inzichtelijk waar de energiestroom geblokkeerd is en waarom. Het bepalen van de karakterstructuur laat zien waar blokkades kunnen zitten. Uiteindelijk kan de oeroude reis van de Sjamaan volgen. De therapeut / Sjamaan behandelt het lichaam op een manier die al eeuwen bestaat. Op zijn reis door het leven van de cliënt komt hij onverwerkte trauma’s tegen. Trauma’s blijven onverwerkt omdat tijdens een schok/vervelende gebeurtenis het bewustzijn even weg was. Trauma’s kunnen ontstaan door de wijze waarop je bent opgevoed, pesten, ongeluk, tijdens een uitzending als militair , verhuizing, incest enz. De Sjamaan zoekt het ontbrekende stukje op en maakt de ziel weer compleet.

Aurahealing is een vrij uitgebreide therapie die drie tot tien consulten duurt, het wordt aangeraden om het volledige traject te doorlopen.