Lichaam & Geest

Je gelukkig en gezond voelen dat wil toch iedereen.

 

Geluk zit in kleine dingen, in balans zijn is er daar een van.

Mijn ervaring heeft me geleerd dat onze hersenen de opdrachtgever van ons systeem zijn. Zij communiceren met alle organen en bepalen hoe wij ons voelen fysiek, emotioneel, mentaal en hoe we reageren op situaties

Hierdoor wordt het meteen duidelijk dat we op celniveau werken en hierdoor voelen we ons meteen een stuk gelukkiger. Hoe kan dat? Elke cel in ons lichaam heeft een geheugen en herkent het als we op de juiste manier functioneren en dat voelt geweldig.                                                                                                                                                                               

Ons geheugen is van onschatbare waarden. Mooie herinneringen koesteren we, nare herinneringen en trauma's zoeken we op en de verstoring pakken we aan. Op deze manier voel je, je meteen gelukkiger en blijft het leven meer dan de moeite waard. Het kan zomaar zijn dat je 's morgens je bed uit stuitert omdat je niet kan wachten om de dag weer te beginnen, hoe fijn is dat.

Dit is ook de reden dat de praktijk steeds vaker bezocht wordt.

Genieten van het leven is het belangrijkste voor mij en dat wil ik delen met jou.

In balans en gelukkig zijn is genieten een cadeau aan jezelf. Dit is ook de reden dat ik mijn vak uit oefen, het is gemakkelijk om je goed te voelen als je de juiste mensen/behandeling weet te vinden.

Daar gaan we samen aan werken, uw Geluk en  Gezondheid staan voorop.

Chakraal in balans zijn is het belangrijkste wat er is, dit komt je fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch ten goede. Waarom, je werkt meteen aan je organen die rondom de chakra's liggen, je immuunsysteem wordt versterkt. Een chakra is een energie wiel/plaats in het lichaam, elke verstoring vinden we hier in terug. Een goede ademhaling is hierbij de juiste ondersteuning.

Het geheugen/onderbewustzijn is een geweldige ondersteuning hierin ligt opgeslagen wat je tot nu toe mee hebt gemaakt in het leven. Op de mooie momenten zijn we zuinig en op de momenten die je om wat voor reden belemmeren om je goed te voelen of goed te presteren bekijken we en kijken samen wat jij nodig hebt om hier goed mee om te gaan. Het is voor iedereen weggelegd om op deze manier aan zijn/ haar gezondheid te werken. Je leert de juiste aanpak om je valkuilen tijdig te zien en daardoor een grote voorsprong te hebben en dat willen we toch allemaal. Mijn motto is dan ook mijn leven is een feestje en Ik bepaal of er slingers en ballonnen hangen.

Dit is het moment waarop we het lichaam weer laten werken zoals het bedoeld is, dat je op zoek gaat naar de oplossing die je vertelt wat voel ik, waarom heb ik angsten. Ga je angst aan zodat je, je weer thuis voelt in je lichaam. We gaan kijken waarom er een verstoring is in de communicatie tussen de hersenen en de organen.

Door deze nieuwe kijk ontstaat de juiste stroming van de energie waardoor je een andere kijk hebt op situaties en omstandigheden.

Er is weer ruimte voor mogelijkheden en je denkt vernieuwend. Hierdoor krijgt je leven een positieve wending die je tegelijkertijd een boost geeft om je schouders weer onder het leven te zetten.

Je energie straalt weer naar buiten, daar hoef je niets voor te doen. Je oude ik is weer terug en daardoor lijken inspanningen veel makkelijker te gaan.

Het leven heeft " zoveel moois te bieden ", je gaat het weer zien en voelen.

Het enige wat je hoeft te zeggen is “ik ben het waard”.

Als ervaringsdeskundige, chronisch pijnpatiënt (posttraumatische dystrofie) en hierdoor chronisch vermoeid weet ik dat de therapieën die ik in de praktijk gebruik weer kwaliteit van leven terug kunnen geven, ik ben nu klachten vrij. Geef nooit op, geloof in u zelf.

 

 

Wat mag u verwachten:

In balans brengen, angsten loslaten, trauma's verwerken, verslavingen de baas worden, zelfvertrouwen, kracht, energie en plezier in het leven en handvatten om dit vast te houden.

 

Wat verwacht ik van u?

Dat u zich inzet om samen de beste resultaten te behalen.

 

Ik werk met de vijf natuurgerichte principes: Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding, Psyche.

Met welke vragen of klachten kunt u terecht en welke therapieën zijn er?

 

 • chronische pijn of vermoeidheid
 • posttraumatische dystrofie
 • depressie / burn-out
 • PTSS
 • Gebrek aan zelfvertrouwen
 • Stoppen met roken.
 • slapeloosheid of lusteloosheid
 • Hooggevoeligheid
 • hormonale onbalans / overgang
 • gedragsproblemen
 • Ik of mijn kind wordt gepest
 • scoliose
 • massage
 • Fobie / herinnering bestrijding
 • ontspanningstherapie
 •  

Natuurgeneeskundige en reguliere behandelingen of begeleiding

In het eerste gesprek komen uw wensen of medische klachten aan de orde. U krijgt uitleg over de behandelingsmethodes die u kunnen helpen. U maakt meteen kennis met de ontspanningstherapie om te zien hoe het systeem reageert op de behandeling.

Bij Natuurgeneeskunde Plus is kennis van onderstaande methodieken.

Methodieken / Therapieën

 

 

Meestal vergoedt uw ziektekostenverzekering de behandeling geheel of gedeeltelijk, kijk in uw polis hoe u verzekerd bent.

KvK nummer 20135057