Munay-Ki

De 10 inwijdingen van de Munay-ki

De Munay-ki bestaat uit een serie van tien inwijdingen. Ze helpen je om beter in je eigen kracht te staan en bij het evolutieproces rondom 2012. De eerste zeven bestaan al duizenden jaren. De achtste inwijding, de Mosoq Karpay, de "Nieuwe inwijding", is er speciaal om je voor te bereiden op de Tijd die Komt rond 2012.

De negende inwijding, de Taytanchis, is pas in juni 2006 ontvangen door de Q'eros in de Heilige bergen van de Andes in Peru. De tiende inwijding is het huwelijk tussen het mannelijke en vrouwelijke in jou. Daarna kon deze inwijding voor het eerst in de geschiedenis van mens tot mens worden doorgegeven. Dit is de initiatie van Creatie, van de Schepper. De traditionele inwijdingen van de sjamanen uit de Inca en pre-Inca cultuur zijn de basis voor de Munay-ki. De Q'éros zijn de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca's. Het is de grote levensmissie van deze medicijnmensen van de Inca's, de Hoeders van Wijsheid, om deze initiaties en hun andere spirituele wijsheid nu te delen met de rest van de wereld.

Wat mag je verwachten na de inwijdingen?

Als je het geplante zaadje goed verzorgd zie je de groei in je proces. Je staat met daadkracht en wilskracht in het leven. Je werkt vanuit zuiverheid en schoonheid aan een bewuste onvoorwaardelijke liefde.

Eerlijkheid en vertrouwen staan bovenaan in je lijst.

Je kijkt naar jezelf als persoon en gaat aan de slag om je eigen proces aan te gaan en doorleeft dit om sterker in het leven te staan en dit over te dragen aan anderen.

Je zal ervaren dat je Intuïtie, helder voelend, helder weten, helder horen zich verder verfijnen. Hoe je proces en kwaliteiten zich gaan ontwikkelen heb je zelf in de hand, jij bepaald hoe je, je zaadje verzorgt.

 

De tien inwijdingen zijn na overleg te ontvangen.

We maken een afspraak die passend is.

De inwijding ontvang je zoals de Q'eros dit graag zien. Met de bijpassende stof .

Heb je interesse meld je dan aan via mail.

De lesstof is samengesteld om het zaadje de juiste groei mee te geven, deze stof neem je af na elke rite en je geeft hier je eigen vorm en kleur aan als je de rite doorgeeft.