Stoppen met roken, Fobie/Herinnering bestrijding

Stoppen met roken, vier sessies zijn vaak al voldoende

Stoppen met roken is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe dit aan te pakken.

Vaak al met één behandeling geeft je lichaam aan geen belangstelling meer te hebben voor de sigaret, maar heeft nog wat extra ondersteuning nodig in de komende weken. Alleen de ontspanning, die je vanaf nu kan pakken waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft niet naar buiten, je hoeft je werk niet te onderbreken. De kreet "het is het enige wat ik nog heb", komt regelmatig voorbij. Na een tijdje begrijp je niet meer waarom je dit ooit dacht. Je gaat alle voordelen ervaren van een frissere adem tot veel meer lucht en energie je kleding ruikt fris. Er gaat een nieuwe wereld voor je open.

De speciale technieken zorgen ervoor dat je gaat ervaren waarom je eigenlijk zo rustig wordt van roken en dat is niet de sigaret en al zeker niet de nicotine die de longen beschadigen.

Het kan zijn dat er redenen zijn waarom je bleef roken, we maken bespreekbaar of dit verdere behandeling vraagt. Dit gaat altijd in goed overleg.

Je zal jezelf versteld doen staan.

 

Hebt u een fobie, hoogtevrees, angsten voor dieren insecten, vliegangst, angst om te spreken in het openbaar, angst voor dingen, smetvrees, enz. We gaan samen een gesprek aan over het fobie.
Tijdens de behandeling doorlopen we een route die ervoor zorgt dat u uiteindelijk moeiteloos met uw fobie om kunt gaan.
U zult zich bevrijd voelen.

 

Herinnering bestrijding

We hebben fobie bestrijding daarbij verhelpen we de angst die je beheerst. Maar er kunnen ook herinneringen zijn die je al je hele leven achter volgen en pijn doen en belemmeren je leven te leven zoals jij het graag wilt, waar je niet van los komt. Ook deze herinneringen kunt je loslaten waardoor je eindelijk die nieuwe start kunt maken naar een zorgelozer leven.

.