NEI

Wat is NEI therapie?

Neuro Emotionele Integratie is een therapie die werkt met spierspanning. Er worden vragen gesteld en uw antwoord wordt gecontroleerd aan de hand van de spierspanning in uw hand. Die controle laat zien of uw antwoord alleen maar sociaal wenselijk is, of dat het echt uit uw onderbewuste weten komt. Zo komt de therapeut achter oorzaken van uw klachten en krijgt u inzicht in wat er moet gebeuren om van die klachten af te komen.

Bij welke klachten werkt NEI therapie?

NEI werkt bij mentale en fysieke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn en huidaandoeningen. De klacht is vaak te herleiden door een situatie uit het verleden (psycho energetisch geheugen). Het doorlopen van een protocol laat zien waar en wanneer de klacht is ontstaan.
Ook bij klachten zoals stress, angst en  gebrek aan zelfvertrouwen kan NEI-therapie een uitkomst bieden. Zelfs als u het gevoel heeft dat uw leven niet verloopt zoals u het liefst zou willen, of als u telkens opnieuw tegen dezelfde problemen aanloopt, geeft deze therapie duidelijkheid over hoe het beter kan.

Hoe verloopt het behandelingstraject?

NEI maakt inzichtelijk waarom u welke klachten heeft. Per klacht is maar een behandeling nodig, vaak ondersteund met een Bach Remedie.NEI