Reconnection

Wat is Reconnection?

De energiebanen in ons lichaam zijn allemaal met elkaar verbonden. We hebben zeven chakra’s en daarnaast nog een groot aantal andere energiekruispunten in het lichaam. Tijdens de reconnection worden al deze strengen en snaren weer met het Universum verbonden. Op deze manier raakt de therapeut de axiatonaallijnen opnieuw aan. Door middel van deze lijnen is het mogelijk verbinding te maken met het universum waar we allemaal onderdeel van zijn.

Het doel is om de eigen energie in contact te brengen met de energie in het universum. De behoefte van de cliënt wordt zo opgemerkt en aangevuld door het universum op spiritueel, emotioneel, geestelijk en lichamelijk gebied. Daardoor ervaart de cliënt kracht en heelheid omdat hij voelt dat hij er niet alleen voorstaat.

Eric Pearl, een vooraanstaand arts in de VS, zegt het als volgt: “Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het universum speciaal voor jou in gedachten had.”

reconnection

Bij welke klachten werkt reconnection?

Mentale en fysieke klachten zijn goed te behandelen met Reconnection. Het is ook mogelijk om meer grip te krijgen op ADHD of ADD en aanverwante diagnose waarbij kinderen en volwassen het moeilijk vinden om hun energie te kanaliseren en op de juiste manier te doseren. Ook hormonale (overgangs)klachten zijn heel goed te behandelen met reconnection.

Hoe verloopt de sessie?

Als u tijdens het kennismakingsgesprek de keus maakt voor reconnection zijn er twee mogelijkheden. Een persoonlijke reconnection of reconnective healing.

De reconnective healing is één sessie, bij de healing wordt er aan bepaalde klachten van de cliënt gewerkt, de cliënt zal meestal direct of na een bepaalde tijd het effect van de sessie merken.

The Reconnection gaat verder. In een sessie van twee achtereenvolgende dagen brengt de therapeut de axiatonaallijnen in contact met het universum. Hierdoor ervaart de cliënt eenheid en rust waardoor hij zijn innerlijke groei ontwikkelt op een manier die goed voor hem is. Er is een herinnering van wie je van oorsprong bent.
De cliënt ligt ongeveer 45 min per sessie op de behandeltafel met loszittende kleding aan. De therapeut vraagt de cliënt te ontspannen en de ogen te sluiten. De therapeut brengt energetisch alle meridiaan punten weer in contact met het Universum.
Na de sessie lijkt voor de meeste cliënten het leven meer in balans en vloeiender te verlopen.
Deze sessie heeft een vaststaande prijs van € 333. De reden hiervan vindt u terug op de website van Reconnection.

En heb je nodig om deel te mogen nemen aan level III van de Reconnection.

Een cadeau aan jezelf

reconnection2